Huawei P30 Pro primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything: numai veşti bune la îndoire, zgâriere (Video)

1.139 ori
<b>Huawei P30 Pro primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything: numai veşti bune la îndoire, zgâriere (Video)</b>Anunţat la final de lună martie, Huawei P30 Pro a ajuns târzior la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything, dar măcar a ajuns. Cu această ocazie aflăm cât de bine rezistă la testele de îndoire, zgâriere şi de ardere specifice

Anunţat la final de lună martie, Huawei P30 Pro a ajuns târzior la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything, dar măcar a ajuns. Cu această ocazie aflăm cât de bine rezistă la testele de îndoire, zgâriere şi de ardere specifice acestui YouTuber. Veştile sunt bune şi totul este detaliat mai jos.

Huawei P30 PRO

Aş spune că handsetul se comportă previzibil la aceste teste. Mi s-a părut amuzant că YouTuberul a comparat această nuanţă Breathing Crystal cu Will Smith cel albastru din filmul Alladin. Cât despre testul de zgâriere a ecranului cu acel vârf ascuţit, telefonul se zgârie de la nivelul 6 din 10, ca şi orice alt smartphone de piaţă, unul care are protecţie Gorilla Glass şi nu sticlă de safir.

Huawei P30 PRO

Butoanele fizice şi muchiile metalice rezistă binişor la zgârierea cu cutterul, deşi sunetul clipului YouTube îţi face pielea de găină. Şi protecţia camerei triple din spate rezistă binişor la zgârieturile cu cutterul. Ecranul de 6.4 inch OLED rezistă 22 de secunde la testul cu bricheta şi păstrează o pată albă permanenta după.

Cel mai interesant test este clar cel de îndoire. Având în vedere grosimea acestui device era de aşteptat să reziste cu brio, ceea ce se şi întâmplă. Clar rezistă mai bine decât Huawei P20 Pro, care a crăpat la o testare similară. După apăsări intense şi îndoiri, telefonul nu a flexat deloc în faţa camerei de această dată.

Urmează acum că de obicei testele de disecţie, dar şi verificarea cititorului de amprente şi a modului său de funcţionare cu ecranul zgâriat profund.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×