Cum sună viitorul pentru Galaxy Fold şi pliabilele Samsung; Problemele primei generaţii ar fi fost rezolvate

1.066 ori
<b>Cum sună viitorul pentru Galaxy Fold şi pliabilele Samsung; Problemele primei generaţii ar fi fost rezolvate</b>În ultimele 24 de ore a început să se discute abitir despre Samsung Galaxy Fold. De ce? Pentru că un oficial Samsung a lăsat să scape porumbelul, afirmând că toate problemele sale ar fi fost rezolvate, iar produsul ar fi

În ultimele 24 de ore a început să se discute abitir despre Samsung Galaxy Fold. De ce? Pentru că un oficial Samsung a lăsat să scape porumbelul, afirmând că toate problemele sale ar fi fost rezolvate, iar produsul ar fi gata de lansare. Încercam să vedem în acest articol cum sună viitorul pentru pliabilele sud-coreenilor și panourile lor OLED.

Totul porneşte de la faptul că Kim Seong-cheol, vicepreşedinte Samsung Display ar fi declarat public la un eveniment în Seoul că "Galaxy Fold e gata să ajungă în magazine". Telefonul ar fi trebuit să debuteze în mai sau iunie, dar a fost amânat după ce în primăvar[ reviewerii au descoperit probleme cu ecranul său, protecţia aplicată şi golurile unde intrau scame sau mizerie.

Samsung a tot promis veşti "în curând" şi la ultima verificare luna iulie era dată drept perioada de debut în Coreea de Sud, dar debutul internaţional nu era foarte clar. Atunci când a anunţat prima oară amânarea, Samsung cita două probleme: o protecţie de ecran care arată precum cele temporare pe care le scoţi de pe telefon prima oară, dar şi golurile mari între porțiuni ale balamalei.

Sunt surse care afirmă că Fold-ul reinventat va sosi odată cu Galaxy Note 10. Revenind la spusele lui Kim Seong-Cheol, acesta a discutat despre viitorul panourilor OLED pentru Samsung. Se pare că acest viitor e centrat în jurul tranziţiei spre pliabile. Se discută despre straturi pliabile care se sufere tot mai puţin din cauza stresului deformării, pelicule protectoare tot mai rezistente şi o aliniere mai precisă a curbării şi delaminării.

Acestea sunt provocările care îi aşteaptă pe succesorii lui Galaxy Fold. În mod inedit oficialul a recunoscut făţiş ameninţarea chineză a celor de la BOE Display. Aceştia ar urma să depăşească Samsung la numărul de panouri produse în 2020. Samsung rămâne totuşi lider în zona OLED, cel puţin la capitolul calitate şi funcţii noi, aşa promite vicepreşedintele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×