ASUS ZenFone 6z ar putea fi un dual-slider 5G; O serie de prototipuri și concepte cu această abordare apar online

741 ori
<b>ASUS ZenFone 6z ar putea fi un dual-slider 5G; O serie de prototipuri și concepte cu această abordare apar online</b>Deși în ultima vreme am mai avut parte de câteva leak-uri asociate lui ZenFone 6 și ZenFone 6z, încă nu știm exact cum se vor prezenta aceste dispozitive la capitolul look. Totuși, astăzi avem ocazia să ne facem o idee despre

Deși în ultima vreme am mai avut parte de câteva leak-uri asociate lui ZenFone 6 și ZenFone 6z, încă nu știm exact cum se vor prezenta aceste dispozitive la capitolul look. Totuși, astăzi avem ocazia să ne facem o idee despre cum ar putea arăta terminalele și asta grație lui Evan Blass care a pus mâna pe o serie de randări și fotografii ce ne prezintă concepte, respectiv prototipuri realizate de către designerii generației ZenFone de anul trecut.

Concept ASUS

Ce vedeți în imaginile de față sunt terminale dual-slider care ne aduc aminte de Nokia N95 prin abordarea de design. Avem un model mai pătrățos și unul rotunjit după cum se poate observa și diferite funcționalități extra. Dacă zona superioară a slider-ului este destinată camerei foto selfie însoțită de bliț Xenon, zona inferioară ascunde un difuzor audio generos ca dimensiuni, unul cu tehnologie Harman Kardon.

Concept ASUS

În cazul celuilalt concept avem o zonă slider inferioară ce pare a ascunde un display secundar - loc unde vor fi afișate comenzi rapide și shortcut-uri precum avem în situația dată un exemplu odată cu folosirea camerei foto. Terminalul cu design pătrățos pare un gigant la prima vedere și amintește de un phablet de pe vremuri care impresiona prin dimensiunile uriașe.

Concept ASUS

Ambele telefoane concept prezentate aici au camere foto duale în spate și cititoare de amprente fizice tot în spate și mai jos le puteți vedea și în stadiul de prototipuri. Dacă ZenFone 6 și ZenFone 6z vor împrumuta elemente de design de la aceste creații rămâne de văzut și vă reamintim că lansarea noilor modele din seria ZenFone este programată pentru data de 16 mai în Valencia.

Concept ASUS

Prototip ASUS

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×