Turul Magazinelor #338: Turul mobilei de bucătărie şi de hol, al slow cooker-ului la preţ bun şi al unui DSLR cu accesorii generoase + Pickle Rick din Rick and Morty

1.573 ori
<b>Turul Magazinelor #338: Turul mobilei de bucătărie şi de hol, al slow cooker-ului la preţ bun şi al unui DSLR cu accesorii generoase + Pickle Rick din Rick and Morty</b>Ne concetrăm astăzi și pe mobilă în Turul Magazinelor, bucătăria și holul fiind luate în seamă aici. Găsim un colțar numai bun pentru o bucătărie mai încăpătoare, dar și un cuier modern pe care îl puteți instala pe holul de la intrarea

În Turul de azi nu ne luăm foarte tare în serios şi avem surprinzător de puţine gadget-uri şi mai multe produse fără electronice înăuntru. Avem mobilă de bucătărie şi de hol, o jucărie simpatică inspirată de serialul Rick & Morty şi un slow cooker la preţ excelent. Evident s-a strecurat şi un DSLR de calitate şi un ceas supradotat la preţ ridicol. Toate acestea mai jos.

1. Colţar de bucătărie Alexandra (140x110x83)

Coltar bucatarie

Simplul fapt că acest colţar de bucătărie costă sub 1.000 de lei e deja un chilipir. Cu câţiva ani în urmă nu prea găseai aşa ceva, să fie şi de calitate şi să nu spargi 1300 lei pe el. Colţarul Alexandra include 3 piese, care sunt uşor de montat în orice zonă a bucătăriei şi are avantajul că se poate muta şi pe dreapta şi pe stânga. Vine cu design modern, este uşor de curăţat şi are tapiţerie din piele ecologică bej sau maro, cu material textil gri.

Colţarul are şi două lăzi pentru depozitare pentru a ţine perne, sau diferite accesorii de bucatarie.

2. Cuiere Tricero la evoMAG.ro

Tricero Macos

Pentru că e foarte greu să găseşti un cuier bun în ziua de azi şi toată lumea vrea să fie ieftine, rezistente, să ocupe loc puţin şi să nu cadă când ţi-e lumea mai dragă, aruncăm o privire peste oferta evoMAG.ro la acest capitol. Cel mai mic preţ îl are modelul de Cuier Hol Tricero Palau, care costă doar 159 lei, după o reducere. Este un simplu cuier de hol cu 2 agăţători duble şi poliţă. Este fabricat din pal melaminat merano brun.

Cine vrea ceva mai complex primeşte Mobilierul Hol Tricero Acuna, la 449 lei. Aici sunt incluse 3 agăţători, oglindă şi pantofar, cu uşa rabatabilă, dar şi poliţă. Există şi varianta unui curier mai amplu Tricero Macos la 310 lei, cu 9 agăţători şi spaţiu sus pentru alte accesorii ca fular sau pălării.

3. Slow cooker Crock-Pot (Resigilat)

Crock-Pot

Tind să am încredere în acest slow cooker resigilat, pentru că nu prea îi poţi face daune unui astfel de vas. Costă doar 119 lei la Flanco.ro şi vine cu 2 setări de gătire: HIGH şi LOW. Se poate ajunge la aceeaşi temperatură pe ambele moduri, doar că timpul necesar pentru atingerea punctului de fierbere este diferit. În funcţie de reţetă îl veţi alege pe cel ideal.

Pe modul HIGH timpul de preparare este mai mic, iar pe modul LOW creşte timpul, dar aveţi şi pauză şi timp liber pentru alte activități. Vasul este din ceramică termică, din material termorezistent, care nu are probleme la cuptor. Se poate curăţa foarte uşor şi consumă cât un bec, deci între 75W şi 150W la modul LOW şi până la 210W la modul HIGH.

4. Smartwatch Ourtime X01 AIR 3G 

 Ourtime X01 AIR 3G

Acesta este un ceas superdotat, de pe care nu lipseşte aproape nimic. Costă 50.99 dolari la GearBest.com şi vine cu 8 GB stocare, o cameră de 2 megapixeli, GPS, Bluetooth şi WiFi. Primeşte şi 512 MB RAM, rulează Android 5.1 şi face toate pe baza unui CPU quad core MediaTek. Eranul de 1.54 inch este un IPS cu rezoluţie de 154 x 154 pixeli şi avem şi slot SIM pentru a efectua apeluri.

Are un corp ultra dur, din aluminiu şi oţel.

5. Jucărie Pickle Rick

Pickle Rick

Pentru că serialul Rick & Morty a avut un succes uriaş, atât de mare încât lumea a început să mănânce la greu sos Szechuan de la McDonald's. Şi jucăriile tematice au mare succes, iar un fanatic al serialului se va bucura să îl aibă pe Pickle Rick ca jucărie, fie ea şi de pluş. Reţineţi că serialul e super vulgar şi nihilist, deci e o jucărie de amuzament pentru cei mari. Costă doar 2.59 dolari la TomTop.com.

6. Nikon D5300 + Obiectiv AF-P 18-55mm VR + Baterie EN-EL14 + Card 64GB + Geanta + Cablu USB 

Nikon D5300

În general preţul de 2649 lei ar fi măricel pentru un DSLR Nikon D5300 de 24.2 MP, doar că acesta vine cu o cutie plină ochi de accesorii. E disponibil la acea sumă la Cel.ro şi aduce la pachet un obiectiv AF-P 18-55 mm VR, baterie EN-EL14, card de 64 GB, geanta şi cablu USB. Filmează Full HD, are focalizare în 39 de puncte şi capacitate de fotografiere în rafală la 5 FPS.

E un plus şi suportul WiFi şi Hi Speed USB.

Bonus: Geaca Trespass Blusterycu vatelină şi glugă la doar 179 lei la Fashiondays.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×