ASUS ZenFone Max Pro (M2) debutează în România, cu autonomie şi performanţă sporită

4.023 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) debutează în România, cu autonomie şi performanţă sporită</b>Toamna trecută am testat ASUS ZenFone Max Pro (M1), care la suma de 999 lei la debut era un soi de best buy, prin prisma bateriei generoase. Acum deja ajunge în România ZenFone Max Pro (M2), destul de rapid după debutul

Toamna trecută am testat ASUS ZenFone Max Pro (M1), care la suma de 999 lei la debut era un soi de best buy, prin prisma bateriei generoase. Acum deja ajunge în România ZenFone Max Pro (M2), destul de rapid după debutul internaţional. Aflaţi mai jos ce ne rezervă noul terminal.

ASUS ZenFone Max Pro m2

Noul venit are un design mai elegant decât predecesorul său, pe bază de sticlă şi metal şi foloseşte sticlă Gorilla Glass 6 pentru extra rezistenţă. Noul venit trece la un procesor Snapdragon 660 şi vine cu o baterie de 5000 mAh. Este promovat ca un device ideal pentru jocuri şi filme pe parcursul a multe ore de utilizare.

Include până la 6 GB RAM şi funcţionalitate AI, la nivel de cameră. Dotările includ un ecran de 6.3 inch Full HD+ IPS LCD cu panou 2.5D, 64 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală duală cu senzori de 12 MP şi 5 MP. Bokeh este evident în ecuaţie, iar pentru selfie avem o cameră de 13 MP. La bord găsim două sloturi SIM separate de cel microSD şi Android Oreo în varianta stock.

Handsetul vine la pachet cu căşti şi o husă şi îşi păstrează jack-ul audio. Ce ne interesează pe noi cel mai mult este autonomia totuşi. ASUS promite până la 19 ore de gaming, până la 19 ore de vizionare de clipuri pe YouTube şi până la 32 de ore de navigare web pe WiFi. În ciuda bateriei generoase, telefonul măsoară doar 8.5 mm în grosime.

Are şi senzor de amprentă pentru extra securitate. ASUS ZenFone Max Pro (M2) va ajunge în magazine până la finalul acestei luni la preţul de aproximativ 1400 de lei. O oferta speciala aveti la eMAG.ro la suma de 1349 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×