Motorola Moto Z3 primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie ce activează suportul 5G

1.229 ori
<b>Motorola Moto Z3 primeşte actualizarea la Android 9.0 Pie ce activează suportul 5G</b>Sunt câteva companii producătoare de telefoane şi branduri din zona smartphone care au fost în ultimii ani asociate sosirii rapide a actualizărilor Android. Sony, Nokia şi Motorola vin în minte. Motorola probabil pentru că a fost

Sunt câteva companii producătoare de telefoane şi branduri din zona smartphone care au fost în ultimii ani asociate sosirii rapide a actualizărilor Android. Sony, Nokia şi Motorola vin în minte. Motorola probabil pentru că a fost deţinută de Google pentru o perioadă. Nu ne surprinde să aflăm deci că Moto Z3 tocmai a primit actualizarea la Android 9.0 Pie cu security patch-ul pe ianuarie 2019.

Vestea despre update vine chiar de la Motorola, care oferă detalii despre Pie pe pagina sa oficială de suport pentru Moto Z3. Posesorii telefonului vor primi noi gesturi de navigare pe bază de swipe, un mod Do Not Disturb îmbunătăţit, split screen regândit şi un meniu de Setări mai colorat. Veţi avea şi un nou meniu pentru controlul volumului audio.

Odată cu sosirea lui Android 9.0 Pie, posesorii de modele Moto Z3 vor putea prioritiza consumul bateriei în anumite aplicaţii. Se va putea activa "Battery Saver" şi la 70% baterie sau mai jos de atât. Notificările şi Quick Settings simplificate în Pie sunt și ele prezente. Odată cu sosirea acestui soft se activează suportul pentru conectivitatea 5G prin acel Moto Mod de la Verizon.

Moto Z3 a debutat în a doua parte a anului trecut, cu un ecran Super AMOLED de 6.3 inch, cu rezoluţie Full HD+, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. A pariat pe modularitate şi vine cu o cameră duală de 12 MP în spate şi cameră frontală de 8 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×