ASUS ZenFone Max Pro (M2) se afișează în teasere oficiale; Este descris drept un "rege al autonomiei"

799 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) se afișează în teasere oficiale; Este descris drept un "rege al autonomiei"</b>După numeroase randări văzute ieri, iată că ASUS ZenFone Max Pro (M2) își face apariția astăzi și într-o serie de teasere oficiale care vin să confirme unele trăsături văzute. Astfel descoperim că telefonul va fi un adevărat rege al autonomiei

În cursul zilei de ieri au sosit și primele randări pentru smartphone-ul ASUS ZenFone Max Pro (M2), un device ce urmează a debuta oficial pe data de 11 decembrie și care astăzi bifează și o apariție în teasere oficiale. Materialele de față vin să confirme câteva dintre dotările aflate anterior și totodată dezvăluie că smartphone-ul va fi un adevărat rege la nivel de autonomie, semn că vom primi o baterie generoasă la pachet!

ZenFone Max Pro M2

Primul detaliu ce ni se confirmă este design-ul acestui smartphone care adoptă o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă cu look arătos în funcție de modul în care cade lumina. Observăm în spate camera duală cu bliț LED, scanner-ul de amprente, iar revenind în zona frontală răsare decupajul de deasupra ecranului și bărbia destul de proeminentă de la bază.

ZenFone Max M2 pro

Cât despre dotările hardware, așteptăm ca acest device să  ofere procesor Snapdragon 660 la bord, 4 GB RAM, ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate. Un detaliu încă necunoscut este capacitatea bateriei, cu toate că se vehiculează o unitate de 5000 mAh ce ar explica și titulatura de "Rege al autonomiei".

Prețul ar putea fi de aproximativ 400 euro și așteptăm lansarea de săptămâna viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×