ASUS ZenFone Max Pro (M2) se afișează în teasere oficiale; Este descris drept un "rege al autonomiei"

Autor:  | Publicat în:  Asus 670 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) se afișează în teasere oficiale; Este descris drept un "rege al autonomiei"</b>După numeroase randări văzute ieri, iată că ASUS ZenFone Max Pro (M2) își face apariția astăzi și într-o serie de teasere oficiale care vin să confirme unele trăsături văzute. Astfel descoperim că telefonul va fi un adevărat rege al autonomiei

În cursul zilei de ieri au sosit și primele randări pentru smartphone-ul ASUS ZenFone Max Pro (M2), un device ce urmează a debuta oficial pe data de 11 decembrie și care astăzi bifează și o apariție în teasere oficiale. Materialele de față vin să confirme câteva dintre dotările aflate anterior și totodată dezvăluie că smartphone-ul va fi un adevărat rege la nivel de autonomie, semn că vom primi o baterie generoasă la pachet!

ZenFone Max Pro M2

Primul detaliu ce ni se confirmă este design-ul acestui smartphone care adoptă o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă cu look arătos în funcție de modul în care cade lumina. Observăm în spate camera duală cu bliț LED, scanner-ul de amprente, iar revenind în zona frontală răsare decupajul de deasupra ecranului și bărbia destul de proeminentă de la bază.

ZenFone Max M2 pro

Cât despre dotările hardware, așteptăm ca acest device să  ofere procesor Snapdragon 660 la bord, 4 GB RAM, ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate. Un detaliu încă necunoscut este capacitatea bateriei, cu toate că se vehiculează o unitate de 5000 mAh ce ar explica și titulatura de "Rege al autonomiei".

Prețul ar putea fi de aproximativ 400 euro și așteptăm lansarea de săptămâna viitoare. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×