ASUS ZenFone Max Pro (M2) confirmat oficial de un teaser; Vine pe 11 decembrie şi are deja un review pe web

985 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) confirmat oficial de un teaser; Vine pe 11 decembrie şi are deja un review pe web</b>În ultimele 24 ore am aflat și faptul că ASUS pregătește lansarea unui nou telefon de gaming, unul care ce-i drept nu se ridică la nivelul lui ROG Phone, dar care se adresează segmentului mid-range. Este vorba despre ZenFone Max Pro M2

ASUS ZenFone Max Pro (M2) a înregistrat câteva scăpări majore în ultimele 24 de ore, culminând cu o recenzie video a sa postată pe web. Asta imediat după ce aflasem că terminalul va debuta în Indonezia pe 11 decembrie, lucru prefaţat de un teaser ce îi prezintă un ecran cu breton.

ASUS ZenFone Max Pro M2

Terminalul a mai scăpat în ultimele zile şi sub formă de liste de dotări şi am aflat chiar că va fi promovat ca telefon de gaming. Din păcate recenzia video a fost scoasă de pe Internet între timp, dar rămânem cu câteva capturi din ea şi cu specificaţii confirmate. Urmaşul lui ASUS ZenFone Max Pro (M1) vine cu o baterie de 5000 mAh şi procesor Snapdragon 660, acelaşi pe care l-am văzut pe Nokia 7 Plus şi Xiaomi Mi A2.

ASUS ZenFone Max Pro M2

Face trecerea la 6 GB RAM şi 64 GB stocare şi păstrează diagonala de 6 inch, iar corpul face trecerea de la un design unibody la un spate acoperit cu sticlă. În ce priveşte camera, se păstrează acel setup dual, cu senzori de 13 MP + 5 MP, iar camera selfie are rezoluţie de 13 MP. Posibil să existe şi o variantă mai ieftină cu 4 GB RAM şi cu camere cu rezoluţii mai mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×