DOOGEE pregăteşte un telefon cu baterie uriaşă, de 6.250 mAh: DOOGEE T6 se lansează pe 15 decembrie

938 ori
<b>DOOGEE pregăteşte un telefon cu baterie uriaşă, de 6.250 mAh: DOOGEE T6 se lansează pe 15 decembrie</b>Ne-am obişnuit să vedem destul de multe telefoane cu baterii ce şi-ar găsi locul şi pe tablete, iar azi &icirc;ncă un model de genul se adaugă segmentului battery phone. E vorba despre DOOGEE T6, care debutează pe 15 decembrie. &nbsp; Handsetul va...

Ne-am obişnuit să vedem destul de multe telefoane cu baterii ce şi-ar găsi locul şi pe tablete, iar azi încă un model de genul se adaugă segmentului battery phone. E vorba despre DOOGEE T6, care debutează pe 15 decembrie.

Handsetul va aduce o baterie de 6.250 mAh şi va avea o ramă metalică, dar şi o textură "brushed metal" pe spate. Ni se promite un corp slim, cu un model 3D cu reflexii metalice în spate. Noul venit va integra un ecran de 5.5 inch HD, cu unghiuri largi de vizualizare, iar la interior se va afla un procesor MediaTek MT6735.

DOOGEE pregăteşte un telefon cu baterie uriaşă, de 6.250 mAh: DOOGEE T6 se lansează pe 15 decembrie

Vom primi suport pentru încărcare rapidă, folosind un încărcător de 9V şi 2A, iar telefonul va măsura doar 9.9 mm în grosime. DOOGEE T6 rulează Android 5.1, este un model dual SIM şi vine şi cu suport LTE, o cameră de 13 MP în spate şi frontală de 2 MP. Alte dotări includ 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi suport pentru control prin gesturi. Mai multe detalii aici!

DOOGEE T6

MediaTek MT6735

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×