iPhone 7 primeşte un sistem unic de amortizare a căzăturilor prin... “parașute” (Concept/Video)

2.258 ori
<b>iPhone 7 primeşte un sistem unic de amortizare a căzăturilor prin... “parașute” (Concept/Video)</b>Ştim cu toţii momentul acela de groază &icirc;n care telefonul cade din m&acirc;na sau de pe masă şi avem doar c&acirc;teva milisecunde să &icirc;l vedem cum se distruge. Ei bine, lucrurile sunt şi mai rele c&acirc;nd e vorba de un iPhone ce costa...

Ştim cu toţii momentul acela de groază în care telefonul cade din mâna sau de pe masă şi avem doar câteva milisecunde să îl vedem cum se distruge. Ei bine, lucrurile sunt şi mai rele când e vorba de un iPhone ce costa mii de RON. Un sistem de „paraşute” precum cel de mai jos ar putea salva situaţia.

Deşi e cam impropriu spus că acest concept de iPhone 7 foloseşte paraşute, acesta e titlul oficial al clipului realizat de designeri. E de fapt vorba de amortizarea căzăturii folosind un mini sistem de propulsie. Conceptul "Parachute System" se bazează pe o serie de propulsoare pe bază de dioxid de carbon, integrate în carcasa handsetului.

iPhone 7 primeşte un sistem unic de amortizare a căzăturilor prin... “parașute” (Concept/Video)

Un senzor special de orientare, viteza şi proximitate va detecta momentul când iPhone 7 se afla în picaj şi va activa aceste mici propulsoare, aflate sus şi jos pe smartphone. Micile motoare se vor încărca folosind recipiente de dioxid de carbon, în stilul celor de încărcat brichete şi ele se vor conecta la portul Lightning pentru încărcare.

Apple a experimentat cu un concept similar, atunci când a brevetat în 2013 un sistem pe bază de motor intern, care ar întoarce telefonul în cădere pentru a se asigura că aterizează pe spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×