Asus ZenPad S 8.0 poposește în oferta eMAG; tabletă high-end de 8 inch cu 4 GB RAM și procesor quad-core Intel

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.476 ori
<b>Asus ZenPad S 8.0 poposește în oferta eMAG; tabletă high-end de 8 inch cu 4 GB RAM și procesor quad-core Intel</b>Pe l&acirc;ngă modelul ZenPad 7, recent &icirc;n redacția Mobilissimo.ro a poposit și tableta ZenPad S 8.0, un device mult mai avansat din punct de vedere tehnic. Acest device tocmai ce a fost listat și de către eMAG, magazin online ce vinde produsul...

Pe lângă modelul ZenPad 7, recent în redacția Mobilissimo.ro a poposit și tableta ZenPad S 8.0, un device mult mai avansat din punct de vedere tehnic. Acest device tocmai ce a fost listat și de către eMAG, magazin online ce vinde produsul la un preț de 1.449 lei, sumă ce dezvăluie că avem de-a face un un device high-end.

Și așa și este. ZenPad S 8.0 vine la pachet cu un panou IPS de 8 inch (2048 x 1536 pixeli), cu procesor quad-core Intel Z3580 de 2.3 GHz, și cu 4 GB memorie RAM. Ni se oferă 64 GB spațiu de stocare + slot microSD de până la 128 GB, conectivitate GPS/Glonass și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Asus ZenPad S 8.0 poposește în oferta eMAG; tabletă high-end de 8 inch cu 4 GB RAM și procesor quad-core Intel

Asus ZenPad S 8.0 aduce protecție Gorilla Glass 3 pentru display-ul mai sus menționat, difuzoare stereo frontale cu tehnologie DTS, și conectivitate Bluetooth 4.1. Ca noutate, pe acest device avem parte de un port USB Type-C. Puteți achiziționa acest model de pe eMAG.ro, accesând următorul link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×