iPad Mini 4 disecat de băieţii de la iFixit, vine cu procesor Apple A8 şi baterie mult mai mică decat iPad Mini 3

883 ori
<b>iPad Mini 4 disecat de băieţii de la iFixit, vine cu procesor Apple A8 şi baterie mult mai mică decat iPad Mini 3</b>Ca de obicei după o lansare de nou produs Apple, suntem tare curioşi să vedem ce se afla la interiorul noului terminal, mai ales pentru că Apple nu prea dă detalii despre cantitatea de RAM sau numărul de core-uri spre exemplu. Astfel, urmărim cu...

Ca de obicei după o lansare de nou produs Apple, suntem tare curioşi să vedem ce se afla la interiorul noului terminal, mai ales pentru că Apple nu prea dă detalii despre cantitatea de RAM sau numărul de core-uri spre exemplu. Astfel, urmărim cu interes disecţia lui iPad Mini 4, realizată de către băieţii de la iFixit.

Între timp aflaţi că iPad Mini 4 se vinde de azi la eMAG Apple Shop, după ce a fost lansat ieri în prezenţa presei la nivel local. Există chiar şi o coadă pentru achiziţii de la acest Shop, dar să revenim la tableta iPad Mini cea nouă. iPad Mini 4 a fost anunţat pe 9 septembrie, împreună cu iPad Pro şi serveşte ca urmaş lui iPad Mini 3, care în afară de o nouă culoare şi senzorul Touch ID nu aducea nimic nou faţă de iPad Mini 2.

iFixit a descoperit că la interiorul celui de-al patrulea iPad Mini se află un procesor Apple A8, care mai fusese confirmat şi de benchmark-urile realizate de Ars Technica. Se pare că în cazul tabletei procesorul e puţin mai rapid decât era pe iPhone 6. Tot la interior se afla şi 2 GB RAM, dar şi o baterie considerabil mai mică decât cea de pe iPad Mini 3.

Astfel nouă tableta are o baterie de 5124 mAh, în vreme ce Mini 3 avea o unitate de 6471 mAh. Terminalul a primit şi notă mică de la iFixit pentru uşurinţa de reparare, 2 din 10 pentru că e folosit foarte mult lipici şi panoul ecranului e imposibil de înlăturat fără daune majore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×