Apple câştigă un apel judecătoresc, care ar putea aduce modificări pe telefoanele Samsung vechi de 4 ani

1.380 ori
<b>Apple câştigă un apel judecătoresc, care ar putea aduce modificări pe telefoanele Samsung vechi de 4 ani</b>Saga proceselor dintre Apple şi Samsung e destul de lungă şi &icirc;nc&acirc;lcită &icirc;nc&acirc;t să merite propriul film, ba chiar serial. Cel mai nou episod implica un apel c&acirc;ştigat de Apple la tribunal contra sud coreenilor, legat...

Saga proceselor dintre Apple şi Samsung e destul de lungă şi încâlcită încât să merite propriul film, ba chiar serial. Cel mai nou episod implica un apel câştigat de Apple la tribunal contra sud coreenilor, legat evident de brevete care ar putea afecta grav Samsung.

Se pare că Samsung ar trebui să efectueze modificări unor telefoane ale sale vechi de 4 ani. Brevetele acoperă tehnologii ca "slide to unlock", "auto correct" şi adăugarea automată a linkurilor în text, precum în cazul numerelor de telefon. Procesul a început anul trecut, iar Samsung a fost găsită vinovată de incalcarea proprietăţilor intelectuale pentru aceste tehnologii.

Apple a depus o moţiune pentru a opri utilizarea acestor functii pe terminale, cu optiunea de a le opri vanzarea. În prima fază moţiunea a fost respinsă, dar apelul Apple a avut câştig de cauză. Totuşi primul tribunal va avea şansa de a spune dacă moţiunea de oprire a utilizarii/vanzarii mai este relevantă sau nu. E posibil ca Samsung să mai facă un apel şi să ducă acest caz la Curtea Federală, dar dacă mai trec anii deja terminalele respective nu se vor mai vinde oricum.

Apple oferă totuşi o şansă celor de la Samsung, propunând o perioadă de aşteptare de 30 de zile până ce moţiunea intra în vigoare. Samsung a declarat că va face modificările necesare în acea perioadă, iar în cazul în care vă întrebaţi, vizate de modificări sunt Galaxy S II, Galaxy Nexus si Galaxy S3 spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×