AT&T si Pantech lanseaza dual sliderul Matrix Pro

1.476 ori
<b>AT&T si Pantech lanseaza dual sliderul Matrix Pro</b>AT&T si Pantech au lansat oficial noul Matrix Pro in SUA, terminalul nefiind un nou rival incontestabil pentru iPhone, dar el avand un raport calitate-pret foarte bun. Pro este succesorul dual sliderului Pantech Matrix, pastrand acelasi format si adaugand...

AT&T si Pantech au lansat oficial noul Matrix Pro in SUA, terminalul nefiind un nou rival incontestabil pentru iPhone, dar el avand un raport calitate-pret foarte bun.

Pro este succesorul dual sliderului Pantech Matrix, pastrand acelasi format si adaugand OS-ul Windows Mobile 6.1 pe lista de specificatii. S-a umblat si la designul si dotarile handsetului, printre acestea din urma numarandu-se acum suportul pentru conectivitate tri-band 3G, o camera de 2 megapixeli, aGPS, SMS-uri impartite pe thread-uri si functia Video Share.

Pantech Matrix Pro vine cu suport pentru Bluetooth Stereo, slot microSDHC si un finisaj tip oglinda. Handsetul va fi disponibil in magazine de marti, 24 februarie, la pretul de 179.99 dolari, dupa o reducere de 50 de dolari. Acum ramane de vazut cum se va comporta "cea mai rapida retea 3G a natiunii americane" (AT&T) pe acest terminal.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×