Primul HTC Touch Pro 2 a fost furat!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.681 ori
<b>Primul HTC Touch Pro 2 a fost furat!</b>In ciuda faptului ca nu a fost lansat inca, HTC Touch Pro 2 a fost furat, terminalul ce ruleaza Windows Mobile 6.5 disparand din buzunarul bossului Telstra, Sol Trujillo. Faptul ca handsetul se afla in mainile sefului celui mai mare operator australian...

In ciuda faptului ca nu a fost lansat inca, HTC Touch Pro 2 a fost furat, terminalul ce ruleaza Windows Mobile 6.5 disparand din buzunarul bossului Telstra, Sol Trujillo.

Faptul ca handsetul se afla in mainile sefului celui mai mare operator australian este un indiciu ca Touch Pro 2 va poposi si in tara cangurilor, dar asta nu scade din gravitatea delictului. Analistii si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu posibilitatea ca acesta sa fie un act de sabotaj, organizat de concurenta celor de la HTC, care doreste sa puna mana pe secrete industriale.

In plus, daca handsetul este plin de buguri si hotul publica pe Internet acest lucru, actiunile Microsoft si HTC Vor scadea vertiginos, influenta asupra bursei fiind exercitata in mod ilegal. Sa deducem de aici ca paza de la Mobile World Congress 2009 este slaba, sau ca nimanui nu ii pasa daca publicul mai pleaca cu cate un telefon acasa?

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×