AT&T Vu, Sony Ericsson K850i si iPhone Business sosesc in curand

1.985 ori
<b>AT&T Vu, Sony Ericsson K850i si iPhone Business sosesc in curand</b>Se pare ca AT&T Vu si Sony Ericsson K850i vor fi disponibile prin intermediul celor de la AT&T la inceputul anului viitor. De asemenea, un iPhone in varianta business va fi in oferta AT&T, incarcat cu feature-uri de top. AT&T Vu este de fapt LG Prada (LG...

Se pare ca AT&T Vu si Sony Ericsson K850i vor fi disponibile prin intermediul celor de la AT&T la inceputul anului viitor. De asemenea, un iPhone in varianta business va fi in oferta AT&T, incarcat cu feature-uri de top.

AT&T Vu este de fapt LG Prada (LG CU920) cu specificatii tehnice adaptate publicului din SUA. Vom vedea acest terminal in America incepand cu ianuarie 2008, insotit de Sony Ericsson K850i, lansat sub numele de "Ansel" in "tara tuturor posibilitatilor", dar de abia in martie 2008. In schimb, iPhone-ul Business va tinti un public fix, fiind dotat cu o serie de aplicatii "evoluate", printre care se numara probabil si suportul pentru servere email corporate.

Poate vom vedea o lansare a acestui upgrade la iPhone, care sa coincida cu lansarea kitului pentru dezvoltare software care va da sansa developerilor third party sa se afirme (legal). Iata ca AT&T isi completeaza lista deja celebra de terminale, care il include si pe AT&T Tilt, pe iPhone si numeroase telefoane cu clapeta. LG Prada si Sony Ericsson K850i vor avea in rol major in consolidarea pozitiei de lider in sectorul wireless a companiei distribuitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×