Zvonul zilei: Google va cumpara Skype prin eBay

1.391 ori
<b>Zvonul zilei: Google va cumpara Skype prin eBay</b>Ziarul The Guardian the informeaza ca Google se afla in negocieri pentru a cumpara Skype, de la detinatorul sau cu nume de mare rezonanta, eBay. O astfel de tranzactie pare logica, in conditiile in care ambitiile celor de la Google de a patrunde in...

Ziarul The Guardian the informeaza ca Google se afla in negocieri pentru a cumpara Skype, de la detinatorul sau cu nume de mare rezonanta, eBay.

O astfel de tranzactie pare logica, in conditiile in care ambitiile celor de la Google de a patrunde in industria mobila cresc pe zi ce trece. De asemenea eBay a recunoscut recent ca a platit prea mult pentru Skype si banuim ca ar dori sa isi recupereze investitia. Pe fondul lansarii platformei Google Android, achizitia Skype ar fi un mare bonus pentru gigantul motoarelor de cautare. In vreme ce Microsoft incearca sa evite cuvantul "monopol", Google se indreapta incet-incet spre acest statut, acaparand companii din industria advertisingului online, a telefoniei mobile si mai nou si developeri.

Vom vedea oare peste 10 ani o dominatie totala Google, fara posibilitatea de a mai concura cu gigantul american? Publicul va fi mai mult decat incantat sa suporte 10 secunde de reclame pentru un super-terminal branduit Google, cu aplicatii mai performante decat cele de pe iPhone si o conexiune de invidiat. Daca adaugam si suport Skype pe aceasta lista, handsetul ar deveni perfect, amenintand sa depaseasca popularitatea oricarui Nokia lansat vreodata.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×