O nouă machetă de iPhone 6 ajunge a fi comparată cu iPod Touch

1.214 ori
<b>O nouă machetă de iPhone 6 ajunge a fi comparată cu iPod Touch</b>Iată că după câteva zile în care machetele de iPhone 6 au făcut o mică pauză de la afișarea pe web, o nouă astfel de machetă ajunge a fi comparată cu iPod Touch, device-uri ce vor avea câteva elemente în comun. Printre primele lucruri...

Iată că după câteva zile în care machetele de iPhone 6 au făcut o mică pauză de la afișarea pe web, o nouă astfel de machetă ajunge a fi comparată cu iPod Touch, device-uri ce vor avea câteva elemente în comun. Printre primele lucruri întâlnite la aceste machete s-a putut observa o carcasă din aluminiu, margini rotunjite și un buton de lock/unlock repoziționat.

Spre deosebire de iPod Touch, această machetă de iPhone 6 are în plus o serie de antene integrate de-a lungul carcasei. Totodată, noua generație iPhone va aduce un display mult mai mare comparativ cu vechile model, mai precis o unitate de 4.7 inch. De asemenea, există posibilitatea ca iPhone 6 să fie lansat și într-o versiune phablet cu display de 5.5 inch.

O nouă machetă de iPhone 6 ajunge a fi comparată cu iPod Touch

Din punct de vedere al design-ului, această reprezentare a lui iPhone 6 arată destul de bine, în special datorită carcasei slim și al display-ului de mari dimensiuni. Singurele lucruri care nu reușeșc să impresioneze sunt acele benzi pentru antene situate de-a lungul carcasei.

O nouă machetă de iPhone 6 ajunge a fi comparată cu iPod Touch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×