AU Optronics va furniza display-uri LTPS pentru viitoarele terminale iPhone ce vor debuta în 2016

688 ori
<b>AU Optronics va furniza display-uri LTPS pentru viitoarele terminale iPhone ce vor debuta în 2016</b>Spre sf&acirc;rșitul lunii trecute aflam că Apple a &icirc;ncheiat deja unele contracte cu diverși producători de panouri LCD, componente ce sunt destinate viitoarelor terminale iPhone ce urmează a fi lansate &icirc;n toamnă. Un raport sosit din...

Spre sfârșitul lunii trecute aflam că Apple a încheiat deja unele contracte cu diverși producători de panouri LCD, componente destinate viitoarelor terminale iPhone ce urmează a fi lansate în toamnă. Un raport sosit din China ne dezvăluie astăzi că și cei de la AU Optronics vor furniza display-uri către Apple.

Aflăm că acest producător de origine taiwaneză va oferi panouri de tip LTPS cu diagonale de 4 inch, 4.7 inch, respectiv 5.5 inch. Astfel, ni se reconfirmă faptul că cei de la Apple au în plan lansarea unui iPhone compact cu diagonală de 4 inch, device al cărui nume este necunoscut pentru moment.

Potrivit informațiilor ajunse în presă, se pare că abia în 2016, display-urile produse de AUO se vor regăsi pe terminalele Apple. De asemenea, se dezvăluie faptul că modelul iPhone 6c va debuta tot anul viitor, și nu în această toamnă alături de iPhone 6s, respectiv iPhone 6s Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×