Rețeaua wireless pregătită de Google ar putea fi lansată chiar astăzi

Autor:  | Publicat în:  Google 1.314 ori
<b>Rețeaua wireless pregătită de Google ar putea fi lansată chiar astăzi</b>Acum c&acirc;teva zile vă vorbeam aici despre posibilitatea ca cei de la Google să lanseze o rețea wireless prin care utilizatorii vor beneficia de apeluri și mesaje text gratuite, dar și de un preț special per GB consumat. Un raport marca Wall...

Acum câteva zile vă vorbeam aici despre posibilitatea ca cei de la Google să lanseze o rețea wireless prin care utilizatorii vor beneficia de apeluri și mesaje text gratuite, dar și de un preț special per GB consumat. Un raport marca Wall Street Journal ne dezvăluie că gigantul IT și-ar putea dezvălui serviciul chiar astăzi.

Din câte se pare, serviciul wireless Google va utiliza rețelele americane Sprint și T-Mobile pentru acoperire. Totodată, se zvonește că doar utilizatorii de terminale Nexus 6 vor putea beneficia momentan de acest serviciu, device-ul fiind capabil să schimbe rețeaua automat în funcție de calitatea semnalului.

Principalul motiv pentru care mulți utilizatori ar putea migra către această rețea pregătită de Google, este faptul că plata se va face per GB consumat, și nu pe baza unui pachet lunar cu trafic inclus. Pentru moment nu există detalii despre o posibilă introducere a serviciului și în alte locații.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×