Aura SoHo, Telefon Speaker ideal pentru conferinte la nivel inalt

1.548 ori
<b>Aura SoHo, Telefon Speaker ideal pentru conferinte la nivel inalt</b>Spracht a prezentat oficial cel de-al doilea produs aflat sub brandingul sau, Aura SoHo, speakerphone pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Aura SoHo este un telefon speaker destinat conferintelor full duplex, iar calitatea sa nu poate fi...

Spracht a prezentat oficial cel de-al doilea produs aflat sub brandingul sau, Aura SoHo, speakerphone pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Aura SoHo este un telefon speaker destinat conferintelor full duplex, iar calitatea sa nu poate fi contestata, avand in vedere ca gadgetul foloseste un chip Sound Clear Digital Signal Processing, destinat sistemelor digitale sau analogice. Atuul acestui terminal este implementarea celei mai noi tehnologii acustice si combinarea acesteia cu o calitate deosebita a conferintelor si un pret rezonabil. Aura SoHo este compatibil cu toate sistemele de telefonie si suporta chiar si linii multiple si sisteme digitale PBX.

Pe lista de accesorii plugin gasim un modul Bluetooth, PBX pentru telefoanele digitale si conectivitate wireless. Aura SoHo foloseste tehnologia Digital Signal Processing, care anuleaza ecourile si zgomotul de fond si permite conversatii simultane pe 2 cai si operatiuni full duplex. Difuzorul sau are un output de 5 w, iar SoHo include 3 microfoane, care ofera acoperire la 360 de grade pentru o camera normala. Exista si un microfon extern optional, detinat camerelor de conferinte.

Aura SoHo este compatibil cu Skype, Windows Messenger si alte aplicatii VoIP, iar terminalul costa doar 249.99 dolari, fiind disponibil la adresa www.spracht.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×