TomTop organizează zilnic vânzări flash pentru produse la 1$; iată ce găsim în ofertă!

1.732 ori
<b>TomTop organizează zilnic vânzări flash pentru produse la 1$; iată ce găsim în ofertă!</b>În perioada 19 - 26 iunie avem posibilitatea de a prinde produse la prețuri speciale de doar 1 dolar, și asta prin intermediul retailerului TomTop.com. Printre device-urile afișate în oferta actuală se numără și dispozitive din categoria smartphone, cum e

Printre retailerii chinezi îi avem și pe cei de la TomTop.com - magazin online care în perioada 19 - 26 iunie vine cu reduceri speciale la mai toate produsele comercializate, și asta cu ocazia aniversării a 12 ani de activitate. Promoția despre care vă vorbim astăzi include și produse cu prețuri de doar 1 dolar, fiind vorba aici despre un stoc limitat la 5 sau 10 unități pentru fiecare dispozitiv în parte.

Aflați că aceste produse se schimbă în fiecare zi, motiv pentru care site-ul companiei trebuie urmărit constant. Următoarea rundă de reduceri flash pentru aceste terminale cu preț de 1 dolar începe peste 22 ore, printre ele numărându-se și smartphone-ul Doogee T6 PRO ce ne oferă un display HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB de stocare.

La pachet mai regăsim un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie mai mult decât generoasă de 6250 mAh. Este inclus un încărcător ce suportă tehnologia de încărcare rapidă, iar ca dimensiuni telefonul de față cântărește 228 grame și măsoară 9.99 mm în grosime.

Peste 22 ore, magazinul va pune la vânzare 10 unități Doogee T6 Pro la prețul de 1 dolar, acesta fiind și cel mai urmărit produs de către public. În mod normal, smartphone-ul este comercializat pentru suma de 179.99 dolari.

Tot din campanie face parte și camera video A7 HD - dispozitiv ce adoptă design-ul lui GoPro și care dispune de un display LCD de 2 inch, de o baterie de 900 mAh, și de un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Se oferă suport pentru captură video HD la 30 fps, iar în plus avem posibilitatea de a realiza fotografii la o calitate de 5, 3, 2 sau 1 megapixel. A7 HD va fi disponibilă în doar 5 unități mâine la ora 12:00 - ora României (preț normal - 24.99 dolari).

Pentru a vă asigura că puteți prinde unul dintre aceste produse, vă recomandăm crearea unui cont de utilizator pe site-ul tomtop.com încă de pe acum - modalitate prin care veți scuti din timpul necesar pentru realizarea comenzii. De asemenea, până pe 26 iunie puteți verifica zilnic ce noi produse vor fi disponibile la prețul de 1 dolar. Mai multe detalii găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×