Avalanșă de componente iPad 3/iPad 2S oferă indicii cu privire la design; Iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.300 ori
<b>Avalanșă de componente iPad 3/iPad 2S oferă indicii cu privire la design; Iată imagini!</b>Acum că se tot vorbește despre începutul lui martie drept perioada în care va fi anunțat iPad 3/iPad 2S, au început să apară tot mai multe componente ale tabletei pe web. Acestea își fac apariția în imagini precum cele de mai jos. Ele...

Acum că se tot vorbește despre începutul lui martie drept perioada în care va fi anunțat iPad 3/iPad 2S, au început să apară tot mai multe componente ale tabletei pe web. Acestea își fac apariția în imagini precum cele de mai jos. Ele prezintă în special carcasa tabletei, partea din spate. Să vedem ce putem depista în aceste imagini, publicate de Cult of Mac.

Totul a început cu o carcasa-spate a lui iPad 3 ajunsă pe web miercuri, pentru că apoi să apară și câteva componente interne și conectori. Experții în domeniu au identificat deja modificări de design față de hardware-ul de pe iPad 2. Totuși designul extern al noii tablete păstrează lookul lui iPad 2, cu diferențe foarte mici față de acesta. Blogul japonez Macotakara a publicat și o imagine a unui panou de ecran de 9.7 inch, cu rezoluție de 2048 x 1536, faimosul Retina Display care ar putea ajunge pe iPad 3.

Panoul nu a fost confirmat încă pentru utilizarea pe noul iPad, dar zvonurile și momentul în care a apărut acesta pe web mă duc cu gândul la o astfel de asociere. Recent am aflat și că Apple A6 ar putea de fapt să fie un procesor dual core upgradat și nu un quad core cum se zvonea inițial. Mă aștept să vedem și camere upgradate pe noua tableta și poate chiar și faimosul Siri, adus de iOS 5.1 pe acest device. Voi ce ați dori să vedeți implementat pe noua tableta?

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

iPad 3 - iPad 2S - iPad HD

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×