Avalanșă de terminale high tech LG la MWC 2011: compania prezintă telefoane și tablete cu ecran 3D, CPU dual core și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.971 ori
<b>Avalanșă de terminale high tech LG la MWC 2011: compania prezintă telefoane și tablete cu ecran 3D, CPU dual core și multe altele!</b>Dacă Samsung ne va surprinde astăzi cu tableta Galaxy Tab 2 (sau Tab 10.1 conform speculațiilor), ei bine și LG are surprize plăcute. în cadrul conferințelor de presă organizate astăzi în prefața lui Mobile World Congress 2011, LG Electronics...

Dacă Samsung ne va surprinde astăzi cu tableta Galaxy Tab 2 (sau Tab 10.1 conform speculațiilor), ei bine și LG are surprize plăcute. în cadrul conferințelor de presă organizate astăzi în prefața lui Mobile World Congress 2011, LG Electronics va prezenta 3 modele de smartphone-uri din seria Optimus și tableta Optimus Pad.

Toate cele 4 terminale reprezintă premiere, LG Optimus 2X fiind primul smartphone dual core disponibil în Europa, în vreme ce Optimus Black este primul telefon cu camera frontală de 2 megapixeli, iar Optimus 3D este primul smartphone cu cameră 3D și display 3D. Acest din urmă handset folosește un procesor dual core OMAP4 de 1GHz și de 4 ori mai multe decodoare video decât rivalii săi, fiind un adevărat "monstru" multimedia.

LG Optimus 3D se axează pe grafica sa tridimensională, suportând atât captura, cât și vizualizarea și transferul conținuturilor 3D. Smartphone-ul folosește o cameră cu lentila dublă, permițând înregistrarea tridimensională, pentru vizionarea ulterioară pe ecranul WVGA cu diagonală de 4.3 inch, fără a fi nevoie de ochelari speciali.

Avalanșă de terminale high tech LG la MWC 2011: compania prezintă telefoane și tablete cu ecran 3D, CPU dual core și multe altele!

Telefonul suportă și conectivitate HDMI și DLNA, care aduc cele mai vii imagini și clipuri direct pe televizoarele compatibile. LG Optimus Pad este mult-așteptata tabletă Honeycomb a producătorului asiatic, care vine cu un ecran de 8.9 inch, cu aspect 15:9 și decodare full HD 1080p. Acest terminal suportă o rezoluție de 1280 x 768 și prezintă o cameră 3D în partea din spate, după cum au arătat-o și clipurile sale promoționale.

Sub carcasa tabletei se ascunde un procesor Nvidia Tegra 2 de 1GHz. Dacă v-am făcut curioși și doriți să vedeți în acțiune aceste smartphone-uri, rămâneți pe Mobilissimo, care se află acum în Barcelona și vă pregătește articole de la fața locului!

Avalanșă de terminale high tech LG la MWC 2011: compania prezintă telefoane și tablete cu ecran 3D, CPU dual core și multe altele!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×