Samsung Wave 578 rulează noua generație de Bada OS, acum și cu suport NFC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.304 ori
<b>Samsung Wave 578 rulează noua generație de Bada OS, acum și cu suport NFC</b>Tehnologia NFC ia tot mai multă amploare, astfel că după ce am văzut-o inclusă pe telefoanele Android 2.3 Gingerbread, ea a sosit pe noile BlackBerry-uri și speculațiile afirmă că va fi inclusă și pe noul iPhone. Până atunci aflăm că noul...

Tehnologia NFC ia tot mai multă amploare, astfel că după ce am văzut-o inclusă pe telefoanele Android 2.3 Gingerbread, ea a sosit pe noile BlackBerry-uri și speculațiile afirmă că va fi inclusă și pe noul iPhone. Până atunci aflăm că noul telefon Samsung Wave 578 aduce NFC pe platforma Bada OS.

Acest sistem de operare este dezvoltat intern de către Samsung și ne așteptăm ca versiunea 2.0 să ruleze pe noul terminal Wave 578 (cunoscut și ca GT-S5780). Avem de-a face cu un handset mid-range, cu suport NFC, un display WQVGA de 3.2 inch, o cameră de 3.2MP, WiFi, Bluetooth 3.0 și apeluri video.

Site-ul Moveplayer sugerează că acest telefon ar rula de fapt Bada OS 1.2, dar vom afla răspunsul final pe 14 februarie, data la care handsetul va fi prezentat la MWC 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×