Mobilissimo.ro vă salută din Barcelona! Suntem gata de Mobile World Congress 2011

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.493 ori
<b>Mobilissimo.ro vă salută din Barcelona! Suntem gata de Mobile World Congress 2011</b>După cum v-am informat în ultimele săptămâni, toate marile scăpări de informații și imagini cu noi terminale mobile din ultima vreme au legătură cu debutul lui Mobile World Congress 2011. Acest eveniment ia startul mâine în Barcelona și este...

După cum v-am informat în ultimele săptămâni, toate marile scăpări de informații și imagini cu noi terminale mobile din ultima vreme au legătură cu debutul lui Mobile World Congress 2011. Acest eveniment ia startul mâine în Barcelona și este prefațat astăzi de conferințe de presă Nokia, Samsung și LG. Ei bine, Mobilissimo se află acolo, prin persoana lui Zsolt Tamassy, video editor și cameraman Mobilissimo.ro.

După un zbor cu peripeții (riscul de a pierde avionul, riscul de pierde bagajul, "senzațiile tari" din timpul zborului), Zsolt a ajuns la destinație și se pregătește să ne ofere informații proaspete din Barcelona, unde va lua pulsul industriei tech. Participarea a venit ca o surpriză, deoarece cu 2 zile în urmă nici nu am fi bănuit că vom fi prezenți la MWC.

Reprezentanții de PR ai companiilor Nokia, LG, HTC și Samsung au fost foarte amabili cu privire la invitațiile de presă, dar din cauza faptului că participarea noastră a fost confirmată pe ultima sută de metri, doar LG și Nokia au reușit să ne înscrie la conferințe. Suntem siguri că vom reuși să facem rost de subiecte fierbinți și de la Samsung și HTC.

O mică problemă ar fi suprapunerea conferinței de presă Samsung, cu cea Nokia, ambele având loc astăzi la ora 7 PM, dar concurența e concurență, nu-i așa și ambele companii ne-au trezit curiozitatea recent. Au existat și oarece probleme cu obținerea acreditarii pentru @ZsoltTamassy, la MWC, dar acestea au fost rezolvate rapid și în doar câteva ore ar trebui să pornească și fluxul informațional către noi.

Vom reveni cu detalii de îndată ce ne acomodăm cu atmosfera MWC!

Update: Tocmai am primit confirmarea de la Dnl. Sorin Manea că Mobilissimo va avea acces la conferința Samsung de la ora 7PM! Vă vom prezenta în această seară un material realizat de corespondentul nostru de la fața locului, @ZsoltTamassy #MWC

Iată-l gata de a ne transmite vești din Barcelona și iată și încununarea încercărilor de a pătrunde în fortăreața tehnologiei moderne de la MWC:

încep să cred cu toată ființa mea că atunci când un lucru trebuie să meargă, atunci merge indiferent de obstacole.” (@ZsoltTamassy)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×