Avanpremiera HTC Vox, fără 3G și fără touch screen

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.702 ori
<b>Avanpremiera HTC Vox, fără 3G și fără touch screen</b>Dacă ați tânjit după avanpremiere HTC pentru a încheia luna Ianuarie cu stil, astăzi este ziua voastră norocoasă. în timp ce ați rămas cu gura căscată de la informațiile prezentate mai devreme despre HTC Athena, același suflet norocos a...

Dacă ați tânjit după avanpremiere HTC pentru a încheia luna Ianuarie cu stil, astăzi este ziua voastră norocoasă. în timp ce ați rămas cu gura căscată de la informațiile prezentate mai devreme despre HTC Athena, același suflet norocos a reușit să pună mâna pe un , și fiind bun la inimă, avem rezultatele unei alte ședințe foto.

Era și timpul să vedem câteva instantanee cu acest dispozitiv, deoarece așteptăm asta încă de când a devenit oficial și a fost azvârlit în sălbăticie, iar acum vă puteți apropia mai mult decât niciodată de a deține unul.

Mai multe detalii au fost dezvăluite cu privire la funcțiunile acestui smartphone (sau lipsa acestora), pentru că am aflat că într-adevăr nu are 3G și nici ecran tactil. în schimb, ce veți primi probabil este Windows Mobile 6.0, 128MB de Flash ROM, ecran de  2.4-inch QVGA, comenzi prin recunoașterea vocii, tastatură QWERTY și taste numerice, 802.11b/g, cameră de doi megapixeli, microSD slot, și un procesor TI OMAP 850 la 200MHz.

Bineînțeles că specificațiile și adăugările s-ar putea schimba la modelele de retail, dacă sunteți interesați să vedeți telefonul din toate unghiurile, , apăsați pe thumbnails+urile de mai jos:

HTC VoxHTC VoxHTC Vox

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×