Metoda marca Sony Ericsson de a-ti transforma telefonul in PC

1.086 ori
<b>Metoda marca Sony Ericsson de a-ti transforma telefonul in PC</b>O vanatoare de publicitate sau doar un nou concept? si-a propus sa ne uimeasca din nou oferindu-ne o "reteta" ce ne ajuta sa transformam telefonul mobil intr-un veritabil Mini PC. Nu se precizeaza exact despre ce telefon este vorba, dar cu siguranta nu...

O vanatoare de publicitate sau doar un nou concept? si-a propus sa ne uimeasca din nou oferindu-ne o "reteta" ce ne ajuta sa transformam telefonul mobil intr-un veritabil Mini PC.

Nu se precizeaza exact despre ce telefon este vorba, dar cu siguranta nu este un model Sony Ericsson de top caci scopul declarat al acestei "tunari" a terminalului este de a-i da noi functii. Ar fi impropriu spus ca telefonul va primi accesorii, mai degraba el va deveni o anexa a unui mini PC. Modelul ales pentru acest test va fi incorporat intr-un system bus ce va include un display de 7-inch.

De asemenea noul terminal va include boxe, un microfon incorporat, o tastatura QWERTY si o serie de porturi. Pentru ce am face toate acestea? Teoretic, pentru a ne putea descarca fisierele MP3 si pozele pe un sistem pe care le-am putea organiza mai bine. Totusi... cate fisiere media poti avea pe un telefon, astfel incat nevoia de organizare sa devina stringenta?

Nu va nelinistiti, Sony Ericsson nu este in pana de idei la capitolul dezvoltare a spatiului de stocare a telefoanelor sau cel de organizare a datelor. Acesta este doar un concept/patent...dar ma intreb, cati dintre voi ar folosi asa ceva?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×