Telefonul VoIP Kensington, parte din laptopul tau

967 ori
<b>Telefonul VoIP Kensington, parte din laptopul tau</b>Un terminal VoIP reprezinta definitia nescrisa a termenului "portabil", dar veti avea nevoie de un hotspot pentru a va conecta cu acesta. Cum ar fi un astfel de telefon integrat intr-un laptop? Raspunsul vine de la Kensington prin modelul Vo200 BT...

Un terminal VoIP reprezinta definitia nescrisa a termenului "portabil", dar veti avea nevoie de un hotspot pentru a va conecta cu acesta. Cum ar fi un astfel de telefon integrat intr-un laptop?

Raspunsul vine de la Kensington prin modelul Vo200 BT Internet Phone, care soseste cu optiunea de a se "ascunde" in laptopul dumneavoastra. Introdus in slotul PCMCIA, el se va incarca, in timp ce lucrati linistit pe laptop. PC-ul nu va fi afectat de prezenta telefonului si va functiona la parametri normali.

Vrei sa dai un telefon? Scoate-l pe Vo200 BT din slot si foloseste-l ca pe un telefon normal, deoarece banuim ca, din moment ce folositi un laptop trebuie sa fie un hotspot prin preajma. Avand un design atractiv, de tip slim, el va atrage cumparatorul catre acest model ce incearca sa se  integreze pe piata saturata de noile terminale.

Gadgetul marca Kensington costa doar 90 de dolari si il puteti cumpara online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×