Avanpremieră: IFA Berlin 2012

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 1.493 ori
<b>Avanpremieră: IFA Berlin 2012</b>începe IFA Berlin 2012, nu avem un reprezentant la fața locului, dar vă vom ține la curent cu toate noutățile. Companiile care mizează pe acest târg de tehnologie spre a aduce device-uri noi și în special telefoane și tablete: Samsung, Sony,...

începe IFA Berlin 2012, nu avem un reprezentant la fața locului, dar vă vom ține la curent cu toate noutățile. Companiile care mizează pe acest târg de tehnologie spre a aduce device-uri noi și în special telefoane și tablete: Samsung, Sony, Toshiba, HTC, LG.

S-ar putea să avem și câteva suprize. Am încercat să fac o listă cu telefoanele care au apărut pe web sub formă de zvon. Smartbletul / Phabletul Samsung de 5.5 inch ține capătul de afiș după ce generație anterioară de 5.3 inch s-a vândut în milioane de unități, tot după o lansarea la Berlin.

1. Samsung Galaxy Note II
Potrivit zvonurilor de pe site-urile de tehnologie ar urma să dispună de un display de 5.5 inch, procesor quad-core Exynos la 1.5 GHz, 1 / 2 GB memorie RAM, minim 16 GB spațiu de stocare + microSD, camera foto de pe Samsung Galaxy S III de 8 Megapixeli și cea frontală de 1.9 Megapixeli, baterie de 2600 mAh, 180 de gr. Informațiile oficiale vor veni în doar câteva ore și se va ridica vălul de pe a doua generație a phabletului de 5.5 inch care s-a dovedit un real succes.

2. LG Optimus G

LG Optimus G

LG aduce al doilea smartphone din portofoliul său internațional cu procesor quad-core după LG Optimus 4X HD cu Tegra 3. Acum au ales să implementeze primul quad-core Qualcomm - Snapdragon S4 Pro, cel mai puternic procesor care alături de Adreno 320 face ravagii prin testele de benchmark. LG Optimus G aduce display TrueHD IPS+ de 4.7 inch cu rezoluție 1280x736 pixeli, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, baterie care rezistă la 800 de cicluri de reîncărcare față de 500 la bateriile din prezent.

3. Sony Xperia SL

Sony Xperia SL

Un upgrade minor la Xperia S, cea mai mare noutate cu ghilimele de rigoare este că au pus un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S3 la 1.7 GHz față de 1.5 GHz în Xperia S. în rest avem display de 4.3 inch cu rezoluție HD, Android 4.0, cameră de 12 Megapixeli.

4. Sony Xperia J
Va intra în concurență cu LG Optimus L7. Despre Xperia J se spune că integrează un display de 4 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S1 la 1 GHz, 512 MB RAM, cameră foto de 5 Megapixeli.

5. Sony Xperia T
Acesta va fi noul lor vârf de gamă, un fel de Xperia S cu Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, procesorul ce s-a bucurat de aprecierea unanimă și-l regăsiți pe HTC One S, ASUS Padfone. Vorbim și de un senzor foto nou la Sony, de 13 Megapixeli care sunt sigur că va impresiona la nivel de detaliu și calitate.

6. Phablet HTC
S-ar putea să nu-l vedem la IFA Berlin 2012 ci la un eveniment ulterior. Nu se știe mare lucru ci doar că ar veni cu un display de 5 inch cu rezoluție la 1080p și Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core.

Acestea sunt doar câteva telefoane, la IFA Berlin în ediția 2012 vor fi cu mult mai multe. Nu am aflat cu siguranță care sunt companiile prezente cu eveniment dedicat față de cele care nu vor participa la târgul de tehnologie din Germania. Nu am auzit nimic din partea Nokia care va prezenta telefoanele cu Windows Phone 8 într-o gală separată în septembrie - octombrie. Normal că Apple nu vine în Europa, iPhone 5 / noul iPhone și iPad Mini vor fi lansate pe piața lor de acasă - SUA.

Să vedem ce ne vor rezerva și companiile chinezești ce acum se află pe val: ZTE, Huawei și cine știe ce surpriză mai apare. Mobilissimo.ro va relata toate noutățile de la evenimentul ce reunește cele mai puternice branduri / companii de tehnologie world wide, cu mici excepții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×