Vivo X20 este zărit în noi materiale teaser; se aduce în discuție data de 8 septembrie ce ar putea fi asociată lansării produsului

659 ori
<b>Vivo X20 este zărit în noi materiale teaser; se aduce în discuție data de 8 septembrie ce ar putea fi asociată lansării produsului</b>Trendul panourilor 18:9 este adoptat iată și de către companii asiatice populare precum Vivo, firmă ce pregătește lansarea lui X20. Telefonul a fost remarcat anterior chiar într-o serie de materiale promoționale pentru Cupa Mondială din 2018 și

Acum câteva zile am dat și peste primele materiale promoționale asociate smartphone-ului Vivo X20, telefon cu display edge-to-edge care apărea totodată și în mâna unei vedete asiatice. Astăzi chiar compania oferă noi imagini teaser pe platforma Weibo și ne dezvăluie că telefonul va fi disponibil inițial în cel puțin două variante de culoare, acestea fiind alb, respectiv negru după cum vedeți mai jos.

Vivo X20

În postarea Vivo de pe Weibo este menționată și data de 8 septembrie care ar putea fi data lansării noului telefon, cu toate că traducerea din chineză nu este tocmai clară. De aceea așteptăm o lămurire în acest sens și dacă într-adevăr chinezii pregătesc un eveniment în următoarele zile, atunci ar trebui să vedem și invitațiile trimise către presă.

Vivo X20

Ca design acest nou telefon se aseamănă lui Galaxy S8, având un panou frontal cu muchii laterale foarte înguste și cu bărbii sus-jos de mici dimensiuni. În partea de sus se vor afla senzorii de luminozitate, earpiece-ul pentru convorbiri și cameră seflie. Remarcăm faptul că telefonul vine cu o ramă metalică și că acesta aduce butoane fizice pentru controlul volumului și pentru power/unlock.

Vivo X20

Nu avem detalii oficiale despre dotările hardware, dar privind asupra acestor imagini aș zice că este vorba despre un display Quad HD+ de 5.7 sau 6 inch, ecran care bineînțeles adopta un aspect 18:9. La bord am putea găsi procesorul Snapdragon 660, 4 sau 6 GB RAM și o baterie de peste 3000 mAh. În spate s-ar putea afla scanner-ul de amprente și ne așteptăm și la un port USB Type-C. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×