HTC U 11 are specificaţiile confirmate de benchmark-ul AnTuTu, inclusiv camerele similare cu cele de pe HTC U Ultra

1.364 ori
<b>HTC U 11 are specificaţiile confirmate de benchmark-ul AnTuTu, inclusiv camerele similare cu cele de pe HTC U Ultra</b>Ne apropiem și de lansarea lui HTC U 11, telefon echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 și cu 6 GB memorie RAM. Azi, prin intermediul benchmark-ului AnTuTu, specificațiile produsului de față sunt reconfirmate și aflăm că inclusiv camerele foto de

După câteva teasere şi scăpări, HTC U 11 revine în atenţia noastră cu o listare în benchmarkul AnTuTu. Terminalul e aşteptat pe 16 mai şi dacă am văzut recent că e comparat cu o lămâie sau un burete stors într-un teaser video, acum îi descoperim şi specificaţiile.

HTC U 11 Antutu

Mă rog "descoperim" e mult spus pentru că grosul îl ştiam deja. E mai degrabă o confirmare a ceea ce a ajuns pe web în ultima vreme. Numele de cod al terminalului este HTC CBP şi el vine cu procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi cu un ecran WQHD cu diagonală încă necunoscută. E interesant că apar şi camerele în ecuaţie, cu rezoluţie de 16 MP pentru cea principală şi 12 MP pentru cea frontală, exact cum ne aşteptam.

Sunt şanse mari să fie senzorii foto de pe HTC U Ultra, de altfel. Aşteptăm un telefon cu spate acoperit cu sticlă şi cu o muchie ce răspunde la atingere, strângere, swipe şi alte gesturi. Sperăm că acest model să fie mai convingător decât HTC U Ultra şi poate şi puţin mai compact şi comod. Nu ar strica nici un upgrade de cameră (în special la capitolul interfață) și unul pentru BATERIE!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×