Avem o dată de lansare pentru Xiaomi Mi 5; flagship-ul va fi prezentat oficial pe data de 24 februarie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 545 ori
<b>Avem o dată de lansare pentru Xiaomi Mi 5; flagship-ul va fi prezentat oficial pe data de 24 februarie</b>Xiaomi Mi 5 este probabil telefonul a cărui lansare oficială a tot stat sub semnul &icirc;ntrebării &icirc;ncă de anul trecut, smartphone ce va aduce la pachet o serie de noutăți interesante. După o serie de speculații cu privire la data de...

Xiaomi Mi 5 este probabil telefonul a cărui lansare oficială a tot stat sub semnul întrebării încă de anul trecut, smartphone ce va aduce la pachet o serie de noutăți interesante. După o serie de speculații cu privire la data de lansare, iată că astăzi avem informații proaspete direct din partea lui Hugo Barra (vice-președinte de operațiuni internaționale Xiaomi).

Folosindu-se de rețeaua de socializare Twitter, acesta confirmă faptul că noul telefon va debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 24 februarie. Din zvonuri anterior sosite pe web, s-ar părea că Xiaomi Mi 5 va aduce un panou Full HD de 5.2 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820.

Xiaomi Mi 5

Ca noutate față de modelul actual (Mi 4), vom beneficia și de un buton home fizic plasat sub ecran, acesta oferind desigur funcția de scanner de amprente. Așadar, mai avem de așteptat o lună pentru Xiaomi Mi 5, un flagship al cărui preț ar putea fi unul destul de interesant în comparație cu alte modele high-end de pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×