Phablet-ul Xiaomi Mi Max va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 mai

906 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Mi Max va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 mai</b>Prin intermediul unei platforme de socializare, CEO-ul Xiaomi - Lei Jun - a confirmat faptul că uriașul phablet de 6.4 inch numit Xiaomi Mi Max va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 mai, zi în care vom afla totul

În ultimele zile am aflat faptul că uriașul phablet de 6.4 inch pregătit de către chinezii de la Xiaomi, va fi denumit în mod oficial Mi Max. După teaserul oficial proaspăt dezvăluit aici, astăzi chiar Lei Jun, CEO-ul companiei ne confirmă că debutul acestui terminal este programat pentru data de 10 mai.

Despre acest phablet știm până în acest moment că ar urma să ne aducă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 sau 6 GB memorie RAM și o cameră foto principală capabilă să filmeze la rezoluție 4K Ultra HD. Design-ul va fi unul familiar, urmând a se inspira la acest capitol chiar de la flagship-ul actual Mi 5.

Ne așteptăm și la o rezoluție Quad HD pentru display-ul generos de 6.4 inch, dar și la implementarea unui scanner de amprente frontal. Un lucru ce rămâne de aflat totuși, este capacitatea bateriei pe care Xiaomi o va aduce la pachet, fiind nevoie de o unitate cu adevărat potentă în acest caz.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×