Avem și o primă captură de ecran confirmată cu Windows Phone 8.1!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.189 ori
<b>Avem și o primă captură de ecran confirmată cu Windows Phone 8.1!</b>Bloggerul tech de la The Verge Tom Warren a pus mâna pe o captură de ecran în premieră cu Windows Phone 8.1, pe care o puteți admira mai jos. E bizară întârzierea acestui release software, mai ales că Windows 8.1 a sosit deja de ceva vreme....

Bloggerul tech de la The Verge Tom Warren a pus mâna pe o captură de ecran în premieră cu Windows Phone 8.1, pe care o puteți admira mai jos. E bizară întârzierea acestui release software, mai ales că Windows 8.1 a sosit deja de ceva vreme.

Rețineți că aceasta captura nu este acel gen de screenshot în acțiune de pe un device, ci mai degraba un mockup recreat după o imagine reală, pentru a evita problemele cu Microsoft probabil. Acesta ar fi un build mai vechi de Windows Phone 8.1 și în imagine vedem setări pentru notificări, Quick Settings și Banner Settings.

Se pare că vom primi în sfârșit și un centru de notificări pe Windows Phone, dacă ne luăm după imagine, ceea ce e o veste foarte bună. Apoi WP 8.1 va aduce și acel asistent virtual numit Cortana, un soi de rival pentru Siri, plus Quick Settings, adică shortcuturi către setările cele mai importante. știm cu toții cât de greu e să dezactivezi WiFi-ul pe fugă pe Windows Phone și datorită lui Quick Settings vom putea în sfârșit să facem asta, dar și să interacționăm cu notificările dintr-o zonă centralizată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×