Cristale Swarovsky și Android pe noul smartphone Sugar

1.441 ori
<b>Cristale Swarovsky și Android pe noul smartphone Sugar</b>Pe piața din Rusia a apărut un model de smartphone cel puțin interesant, care ar face cu ochiul oricărei domnișoare. E vorba despre un model numit Sugar, care rulează Android și este împodobit cu crisale Swarovsky. &nbsp; Acest device e incrustat...

Pe piața din Rusia a apărut un model de smartphone cel puțin interesant, care ar face cu ochiul oricărei domnișoare. E vorba despre un model numit Sugar, care rulează Android și este împodobit cu crisale Swarovsky.

Acest device e incrustat cu 129 de cristale, care ajung la 5.16 karate. Handsetul are o carcasă din plastic alb și este protejat cu Gorilla Glass 2. Dotările lui Sugar includ un display Full HD de 5 inch, un procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz și Android 4.2.2. Handsetul folosește și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 2350 mAh.

Ca design acest model îmi amintește ușor de Nexus 4, iar în spatele sau găsim o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony și deschidere F/2.0. Surprinzătoare este camera frontală de 8 megapixeli, tot cu senzor Sony. Nici prețul acestui produs nu e deloc rău, la doar 490 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×