Avem și prețuri pentru HTC One pe piața sa locală; Produsul debutează În Taiwan la final de lună!

1.872 ori
<b>Avem și prețuri pentru HTC One pe piața sa locală; Produsul debutează În Taiwan la final de lună!</b>HTC One a fost prezentat oficial cu o săptămână înainte de MWC 2013, iar trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă v-a oferit o experiență hands on cu acest model. Ei bine, acum aflăm și niște prețuri și putem încerca să prezicem și o...

HTC One a fost prezentat oficial cu o săptămână înainte de MWC 2013, iar trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă v-a oferit o experiență hands on cu acest model. Ei bine, acum aflăm și niște prețuri și putem încerca să prezicem și o dată de lansare, de vreme ce acest smartphone va debuta în Taiwan la finalul acestei luni.

Handsetul costă 670 de dolari în versiunea de 16 GB, cel puțin în Taiwan și are device are toate șansele să fie primul smartphone din țara noastră cu CPU Qualcomm Snapdragon 600. E vorba de un procesor quad core de 1.7 GHz, mai performant decât un Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Există și zvonuri că undeva săptămâna viitoare ar trebui să vedem un HTC One ajungând și la retailerii de la noi, dar rețineți, sunt doar zvonuri.

Bănuiesc că de abia prin aprilie, sau poate chiar mai îl vom vedea pe One și la operatorii de la noi. Handsetul măsoară 9.3 mm în grosime, cântărește 143 de grame și are un display Full HD de 4.7 inch, care arăta foarte bine. Așteptăm cu nerăbdare să vedem în acțiune noile tehnologii Zoe, BoomSound, BlinkFeed și Ultrapixel!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×