Orange se pregătește a debuta pe piața TV

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.203 ori
<b>Orange se pregătește a debuta pe piața TV</b>îmi aduc aminte că am asistat la o discuție purtată de un jurnalist cu Jean Francois Fallacher - CEO al Orange România. Acesta spunea că s-ar putea să avem surpize din partea &nbsp;companiei în 2013. A evitat să spună clar că vor intra pe...

îmi aduc aminte că am asistat la o discuție purtată de un jurnalist cu Jean Francois Fallacher - CEO al Orange România. Acesta spunea că s-ar putea să avem surpize din partea  companiei în 2013. A evitat să spună clar că vor intra pe piața TV. Vă dați seama că la un asemenea nivel când faci o afirmație se poate ajunge la tot felul de discuții.

Zvonurile din piață indică faptul că Orange ar pregăti o platformă proprie de transmisie a posturilor TV prin satelit. Romtelecom, RCS&RDS și UPC ar avea un adversar nou într-o piața și așa destul de concurențială.

Se spune că Orange ar fi și intrat în discuție cu dealeri din țară privind detaliile contractuale în instalarea echipamentelor la clienți. Ar fi o mișcare interesantă din partea operatorului telecom român. Am înțeles că și în Franța sunt practicate astfel de servicii de către companie. Nu ar fi o noutate absolută.

Sunteți pregătiți să vă mutați abonamentul la posturile TV spre Orange?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×