Avem un super smartphone În teste; Ghicește modelul acum!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.951 ori
<b>Avem un super smartphone În teste; Ghicește modelul acum!</b>După ce am avut ocazia să testăm impresionantul handset Samsung Google Nexus S, cu Android 2.3 Gingerbread la bord, iată că acum ne revine sarcina de a analiza un super smartphone. Nu vă vom divulga despre ce este vorba deocamdată, dar aveți...

După ce am avut ocazia să testăm impresionantul handset Samsung Google Nexus S, cu Android 2.3 Gingerbread la bord, iată că acum ne revine sarcina de a analiza un super smartphone. Nu vă vom divulga despre ce este vorba deocamdată, dar aveți imaginea teaser de mai jos pentru a ghici.

Observați că terminalul vine cu un ecran de mari dimensiuni și un sistem de operare nou în universul telecom. Putem spune că handsetul are o cameră impresionantă, un procesor puternic, dar și că display-ul său afișează imagini incredibil de clare. Dacă ați ghicit deja, atunci aveți secțiunea Comentarii de mai jos pentru a ne împărtăși teoria cu privire la acest terminal.

Se va compara el oare cu celelalte modele cu același sistem de operare la bord?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×