Produse evoMAG.ro

LG Optimus 2X trece prin rooting Înainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.563 ori
<b>LG Optimus 2X trece prin rooting Înainte de lansare</b>LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core din Europa, dar modelul nu a debutat încă în Marea Britanie. Ei bine, iată că deși nu a fost lansat încă în toate țările, handsetul a fost deja customizat la capitolul software, trecând...

LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core din Europa, dar modelul nu a debutat încă în Marea Britanie. Ei bine, iată că deși nu a fost lansat încă în toate țările, handsetul a fost deja customizat la capitolul software, trecând prinprocesul derooting.

Vă reamintim că am avut ocazia să testăm acest smartphone în Barcelona, la MWC, procesorul sau dual core dovedindu-se cu adevărat puternic. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ideea de rooting, aflați că acest proces presupune o customizare a unui telefon Android de către hackeri. Aceasta permite rularea de softuri neoficiale, ROM-uri customizate și înlăturarea aplicațiilor inutile care ne sunt oferite din start de către operatori sau producătorii de telefoane.

Observăm că recent atitudinea față de rooting s-a schimbat în bine, semn că Android este cu adevărat o platformă deschisă modificărilor. Spre exemplu, Motorola va adăugă componentele necesare tabletei Xoom pentru upgrade-ul 4G, chiar dacă terminalul a fost rootat.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×