LG Optimus 2X trece prin rooting Înainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.608 ori
<b>LG Optimus 2X trece prin rooting Înainte de lansare</b>LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core din Europa, dar modelul nu a debutat încă în Marea Britanie. Ei bine, iată că deși nu a fost lansat încă în toate țările, handsetul a fost deja customizat la capitolul software, trecând...

LG Optimus 2X este primul telefon cu procesor dual core din Europa, dar modelul nu a debutat încă în Marea Britanie. Ei bine, iată că deși nu a fost lansat încă în toate țările, handsetul a fost deja customizat la capitolul software, trecând prinprocesul derooting.

Vă reamintim că am avut ocazia să testăm acest smartphone în Barcelona, la MWC, procesorul sau dual core dovedindu-se cu adevărat puternic. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ideea de rooting, aflați că acest proces presupune o customizare a unui telefon Android de către hackeri. Aceasta permite rularea de softuri neoficiale, ROM-uri customizate și înlăturarea aplicațiilor inutile care ne sunt oferite din start de către operatori sau producătorii de telefoane.

Observăm că recent atitudinea față de rooting s-a schimbat în bine, semn că Android este cu adevărat o platformă deschisă modificărilor. Spre exemplu, Motorola va adăugă componentele necesare tabletei Xoom pentru upgrade-ul 4G, chiar dacă terminalul a fost rootat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×