HTC Ignite, un nou model Windows Phone 7, gata de CTIA?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.952 ori
<b>HTC Ignite, un nou model Windows Phone 7, gata de CTIA?</b>Probabil există un motiv pentru faptul că 3 terminale HTC au ajuns pe web astăzi sub formă de imagini... Motivul s-ar putea numi CTIA Wireless 2011, eveniment care va debuta în SUA săptămâna viitoare și ar putea găzdui lansarea actualizării lui...

Probabil există un motiv pentru faptul că 3 terminale HTC au ajuns pe web astăzi sub formă de imagini... Motivul s-ar putea numi CTIA Wireless 2011, eveniment care va debuta în SUA săptămâna viitoare și ar putea găzdui lansarea actualizării lui Windows Phone 7, dar și debutul câtorva terminale cu acest OS la bord. Printre ele se poate număra și HTC Ignite, ce poate fi admirat mai jos:

Ciudat e faptul că site-ul care a publicat imaginile cu acest smartphone are informații contradictorii despre telefon. Astfel, ne miră să aflăm că HTC Ignite vine cu un display WVGA touch de 3.7 inch rezistiv (!?!) și nu capacitiv, cum suntem obișnuiți. în plus, terminalul folosește 512MB RAM și o cameră de 5 megapixeli, dar și un procesor de 800 MHz.

Până la vești oficiale despre aceste smartphone, ne abținem de la speculații, deși acest model ar arăta mai bine cu Android la bord și un preț scăzut, dacă informațiile despre ecranul său sunt reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×