Averile celor mai bogați moguli din zona de tehnologie

Autor:  | Publicat în:  Studii 1.285 ori
<b>Averile celor mai bogați moguli din zona de tehnologie</b>2012 a fost un an bun pentru moguli tech, cei aflați în spatele unor branduri de renume mondial. Veți vedea că mare parte dintre ei au reușit să-și sporească miliardele de dolari și asta într-un context negativ, un an de criză economică....

2012 a fost un an bun pentru mogulii tech, cei aflați în spatele unor branduri de renume mondial. Veți vedea că mare parte dintre ei au reușit să-și sporească miliardele de dolari și asta într-un context negativ, un an de criză economică.

Bloomberg a făcut un top și am extras câteva date pe care le-am considerat interesante:

1. Bill Gates - 63.4 miliarde dolari (Microsoft);
2. Larry Elison - 40.7 miliarde dolari (Oracle, NetSuite);
3. Jeff Bezos - 24.1 miliarde dolari (Amazon);
4. Larry Page - 21.8 miliarde dolari (Google);
5. Sergey Brin - 21.6 miliarde dolari (Google);
6. Azim Premji - 15.8 miliarde dolari (Wipro);
7. Paul Allen - 14.4 miliarde dolari (Microsoft);
8. Steve Ballmer - 14.4 miliarde dolari (Microsoft);
9. Michael Dell - 13.3 miliarde dolari (Dell);
10. Mark Zuckerberg - 12.9 miliarde dolari (Facebook).

Observați că Microsoft se ține tare cu trei persoane în TOP 10: Bill Gates, Paul Allen și Steve Ballmer ce împreună adună peste 90 miliarde dolari. Remarcabil ar fi că un singur indian a reușit a se strecura printre cei nouă americani cu rezidența în SUA.

Cel mai bogat om din lume este Carlos Slim Helu, un om de afaceri mexican ce a reușit să-l depășească și pe Bill Gates. Averea sa este estimată la peste 76 miliarde dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×