Samsung lucrează la un update de firmware ce va rezolva bugul ce duce la moartea subită a unor modele Galaxy S III

1.622 ori
<b>Samsung lucrează la un update de firmware ce va rezolva bugul ce duce la moartea subită a unor modele Galaxy S III</b>Samsung Galaxy S III a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android din 2012 și are un cuvânt greu de spus și la începutul lui 2013. Pe piață sunt zeci de milioane de unități și se pare că o parte dintre cei care au achiziționat...

Samsung Galaxy S III a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android din 2012 și are un cuvânt greu de spus și la începutul lui 2013. Pe piață sunt zeci de milioane de unități și se pare că o parte dintre cei care au achiziționat smartphone-ul sud-coreean au dat de o problemă ciudată supranumită: sudden death / moarte subită.

Unele exemplare de Samsung Galaxy S III refuză să mai pornească. Ar fi de vină un bug de firmware ce afectează un număr restrâns de unități, majoritatea în varianta cu 16 GB spațiu de stocare. Un exemplar cu această problemă este înlocuit în mod gratuit. Se spune că se lucrează la un update firmware ce va sosi cât de curând. Acel bug de software este în ROM-ul Android pentru SGS III cât și în cele de tip custom ROM. Pare a fi o problemă serioasă ce afectează placa de bază.

Nu trebuie să vă panicați, sunt puține exemplare afectate și la câte milioane au vândut mi se pare logic să mai apară și astfel de probleme. Este bine că se lucrează la un update firmware, bănuiesc că nu va fi unul de amploare. Așteptat a debuta în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×