AVI devine ghid turistic pentru un joc interactiv creat de specialiştii Allview

503 ori
<b>AVI devine ghid turistic pentru un joc interactiv creat de specialiştii Allview</b>În această perioadă a sărbătorilor de iarnă iată că asistentul vocal Allview AVI devine ghid turistic pentru un joc interactiv creat de către specialiștii companiei brașovene. Acest titlu a fost creat de către DJK și presupune descoperirea

AVI, celebrul asistent virtual de la Allview primeşte un nou rol în această perioadă a aniversarilor şi sărbătorilor. Membrii echipei Allview au creat un nou skill pentru asistent, care devine ghid turistic pentru un joc interactiv de tip "vânătoare de comori".

Jocul a fost realizat de către DJK (Organizaţia de Tineret a Forumului Democratic al Germanilor în România) şi promovează redescoperirea istoriei şi a monumentelor reprezentative ale Brașovului în rândul celor tineri. Jocul "Aventura Comorii" va debuta în cadrul Galei de Fotografie "Liceenii fotografiază Brașovul", care va avea loc pe 29 noiembrie la Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania, începând cu ora 18:00.

Evenimentul începe cu o testare oficială a jocului, în care concurenţii au drept ghid turistic asistentul vocal AVI. Participanţii vor afla mai multe despre istoria Transilvaniei, vor face un soi de excursie virtuală în Braşov, pornind de la Poarta Ecaterinei şi cu opriri în locaţii cu încărcătură istorică. Vor afla şi poveşti ale cavalerilor teutoni.

Participanţii galei de fotografie, dar şi alţi doritori se pot înscrie până pe 8 decembrie trimiţând un e-mail cu numele şi vârsta la adresa kontakt@djkronstadt.ro. În concursul "Aventura Comorii" de pe 8 decembrie intră 10 echipe, de maxim 10 participanţi, care vor folosi care un terminal Allview cu jocul preinstalat. Judecând după captura de mai sus, AVI îţi va da indicii şi va arăta ce paşi trebuie parcurşi pentru a continua traseul în joc.

Apoi îţi va pune întrebări legate de ceea ce descoperi în oraş. Pe viitor, odată ce telefoanele Allview primesc extra AI poate vedem şi un concurs de gen Augmented Reality.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×