Televizoarele Allview vin cu control vocal pe bază de AVI; Iată noi detalii despre TV-uri

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.105 ori
<b>Televizoarele Allview vin cu control vocal pe bază de AVI; Iată noi detalii despre TV-uri</b>Descoperim astăzi prin intermediul unor noi materiale teaser detalii despre primele televizoare Allview, produse care vor aduce asistentul vocal AVI la pachet, fix după cum bănuiam. Printre comenzile vocale pe care le vom putea rosti pentru control

Vă informam săptămâna trecută că Allview pregăteşte intrarea pe piaţa televizoarelor în această toamnă, iar acum avem extra detalii despre subiect. Am aflat că televizoarele se vor putea controla cu ajutorul lui AVI şi avem informaţii mai jos despre asta.

AVI a debutat în ultimul an pe smartphone-urile Allview, având rol de asistent vocal şi ulterior primind o serie de upgrade-uri şi funcţii noi. Acum va ajunge să controleze televizoarele companiei braşovene, care vor debuta la începutul lunii octombrie. Ştiu că au în plan atât modele clasice, cât şi unele smart. Specialiştii companiei au creat şi implementat o nouă interfaţă, care vă permite să vizualizaţi rapid programul TV, dar şi clipurile sau filmele existente şi să alegeţi ce doriţi să vedeţi la TV. Puteti controla televizoarele de pe smartphone prin comandă vocală și AVI.

Puteţi pune întrebări şi da comenzi precum "Ce fel de filme de comedie sunt în seara asta la TV" sau "Redă ştirile pe televizorul din living", sau chiar "Redă muzică românească pe televizor". Mă aştept ca televizoarele Allview cele smart să aducă şi un magazin de aplicaţii şi să aibă şi suport HBO GO, Netflix, YouTube şi altele de gen. Sunt sigur că vom vedea şi modele 4K, eventual şi cu HDR pentru a face jocurile de consolă mai atractive.

Aflăm preţuri şi detalii în plus despre dotări la început de octombrie. Dacă priviți cu atenţie imaginea teaser vedeţi şi posibilitatea de Casting prin Chromecast sus în dreapta ecranului telefonului.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×