Allview Soul X5 Pro primeşte o secţiune FAQ, care te învaţă să îi foloseşti AI-ul la maxim pentru optimizare a resurselor

1.088 ori
<b>Allview Soul X5 Pro primeşte o secţiune FAQ, care te învaţă să îi foloseşti AI-ul la maxim pentru optimizare a resurselor</b>Cu scopul de a informa utilizatorii pe deplin referitor la funcțiile AI ale telefonului Soul X5 Pro iată că cei de la Allview dezvăluie astăzi o secțiune FAQ pe site-ul oficial. De aici posesorii sau curioșii pot afla cum să folosească AI-ul pentru

Allview Soul X5 Pro îşi continuă evoluţia, primind o secţiune specială axată pe creşterea eficienţei de utilizare a terminalului, pe bază de AI. O serie de sfaturi şi hinturi au fost pregătite de Allview pentru a învăţa utilizatorul cum să obţină maximul din capacitatea acestui telefon.

După cum ştiţi AI-ul pus în mişcare de procesorul MediaTek Helio P60 are multiple utilizări pe Allview Soul X5 Pro, de la deblocarea facială la funcţii ale camerei şi la optimizarea consumului de resurse. Secţiunea dedicată de pe site-ul Allview vă învăţa cum să optimizaţi procesele din fundal, să porniţi automat aplicaţiile dorite, dar şi să monitorizaţi aplicaţiile care urmează să pornească în fundal şi să primiţi notificări aferente.

Veţi afla şi cum reduceţi consumul de energie în timpul nopţii, cum puteţi "îngheța" sau dezinstala aplicaţiile folosite foarte rar şi altele de acest tip. AI-ul oferă un sistem inteligent de curăţare a memoriei RAM şi cache, dar şi o administrare a aplicaţiilor instalate. Veţi fi notificaţi cu privire la datele consumate şi la resursele consumate, dacă alegeţi opţiunea aferentă.

Tot în zona nouă de Tips & Tricks de pe site-ul Allview aflaţi detalii despre UI 3.0 Swipe, care oferă o ergonomie crescută a navigării prin meniuri. Noul UI oferă deblocare instantă a terminalului, protecţia ochilor, notificări personalizate, gesturi inteligente, ascunderea bretonului şi navigarea prin gesturi swipe. Atunci când intraţi pe site-ul Allview, la secţiunea FAQ legată de Soul X5 Pro puteţi alege între Ergonomie şi Optimizare Funcţionare.

Ergonomia vă învăţa cum setaţi deblocarea facială, dezactivaţi bretonul şi ce gesturi de control puteţi folosi. Optimizarea e despre administrarea de resurse, folosind funcţiile inteligente ale telefonului. Găsiţi pagina FAQ aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×