Azi de la ora 20:00 Apple prezintă iOS 8, OS X 10.10 În cadrul WWDC 2014; Avem live blogging și poate vedem și hardware!

924 ori
<b>Azi de la ora 20:00 Apple prezintă iOS 8, OS X 10.10 În cadrul WWDC 2014; Avem live blogging și poate vedem și hardware!</b>începând cu ora locală a României 20:00, astăzi 2 iunie 2014, Apple va organiza keynote-ul sau anual din cadrul WWDC. Evenimentul are loc în centrul Moscone din San Francisco și va aduce laolaltă sute de jurnaliști din toată lumea. Noi vă vom...

începând cu ora locală a României 20:00, astăzi 2 iunie 2014, Apple va organiza keynote-ul sau anual din cadrul WWDC. Evenimentul are loc în centrul Moscone din San Francisco și va aduce laolaltă sute de jurnaliști din toată lumea. Noi vă vom ține la curent cu evoluția lansărilor prin live blogging aici.

Ce așteptăm să se lanseze azi? în primul rând iOS 8, apoi OS X 10.10 și cu puțin noroc și câteva produse hardware. E vorba în special de iPhone 6, care apăruse în acest weekend într-un video din sala de conferințe Apple, care s-a dovedit a fi un fals. Poate vom vedea și un iWatch, un nou iMac sau MacBook. șansele sunt foarte mici să apară vreun iPad nou, poate în afara unei tablete cu diagonală de 12 inch, acel mitic iPad Pro despre care se tot vorbește.

Tim Cook, CEO Apple seva afla pe scenă și ca de obicei îi așteptăm și pe șeful de marketing Phil Schiller și Craig Federighi, boss pe partea de software. Versiunea de OS X 10.10 va avea numele de cod Yosemite și ar putea adopta un UI plat, ca iOS 7. în schimb iOS 8 nu va aduce schimbări dramatice, mergând pe linia de design a lui iOS 7, dar aducând funcții ca Healthbook, un fel de Passbook pentru analizele noastre și datele legate de sănătate.

Maps și Siri vor cunoaște evoluții și e posibil să vedem și o soluție Smart Home din partea celor de la Apple. Se discuta și despre o posibilă funcție split screen pentru iOS 8 pe iPad, dar mai multe vom afla diseară!

Live (re)blogging aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×