O serie de huse destinate lui iPhone 7 Plus ne prezintă decupajele pentru camera duală și portul magnetic

1.371 ori
<b>O serie de huse destinate lui iPhone 7 Plus ne prezintă decupajele pentru camera duală și portul magnetic</b>În ultima perioadă reușim să aflăm detalii despre design-ul viitoarelor produse direct prin intermediul producătorilor de huse și accesorii. Acest lucru se întâmplă și astăzi, moment în care vedem o serie de huse destinate phablet-ului iPhone 7 Plus

În ultimul timp primim informații prețioase referitoare la design-ul viitoarelor smartphone-uri și prin intermediul producătorilor de huse și accesorii. Pe baza unor schițe, aceștia dezvoltă numeroase huse pentru device-uri încă nelansate, lucru ce se întâmplă și astăzi când vedem o serie de accesorii pentru nimeni altul decât iPhone 7 Plus.

Materialele ne confirmă practic ce știam deja, și anume faptul că phablet-ul pregătit de Apple urmează a sosi cu o cameră foto duală la pachet, dar și cu un port magnetic special aflat pe partea din spate. În partea de jos a device-ului se află o singură grilă pentru difuzor, portul Lightning și un mic orificiu pentru microfon, jack-ul audio de 3.5 mm lipsind din ecuație.

După cum am aflat anterior, doar iPhone 7 Plus va beneficia de o cameră foto duală și de un port magnetic, modelul standard urmând a oferi o cameră singulară. Aparent, există și o mică posibilitate ca Apple să renunțe cu adevărat în acest an la varianta cu doar 16 GB de stocare, modelul de bază fiind cel de 32 GB. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×