O serie de huse destinate lui iPhone 7 Plus ne prezintă decupajele pentru camera duală și portul magnetic

Autor:  | Publicat în:  Apple  Accesorii 1.277 ori
<b>O serie de huse destinate lui iPhone 7 Plus ne prezintă decupajele pentru camera duală și portul magnetic</b>În ultima perioadă reușim să aflăm detalii despre design-ul viitoarelor produse direct prin intermediul producătorilor de huse și accesorii. Acest lucru se întâmplă și astăzi, moment în care vedem o serie de huse destinate phablet-ului iPhone 7 Plus

În ultimul timp primim informații prețioase referitoare la design-ul viitoarelor smartphone-uri și prin intermediul producătorilor de huse și accesorii. Pe baza unor schițe, aceștia dezvoltă numeroase huse pentru device-uri încă nelansate, lucru ce se întâmplă și astăzi când vedem o serie de accesorii pentru nimeni altul decât iPhone 7 Plus.

Materialele ne confirmă practic ce știam deja, și anume faptul că phablet-ul pregătit de Apple urmează a sosi cu o cameră foto duală la pachet, dar și cu un port magnetic special aflat pe partea din spate. În partea de jos a device-ului se află o singură grilă pentru difuzor, portul Lightning și un mic orificiu pentru microfon, jack-ul audio de 3.5 mm lipsind din ecuație.

După cum am aflat anterior, doar iPhone 7 Plus va beneficia de o cameră foto duală și de un port magnetic, modelul standard urmând a oferi o cameră singulară. Aparent, există și o mică posibilitate ca Apple să renunțe cu adevărat în acest an la varianta cu doar 16 GB de stocare, modelul de bază fiind cel de 32 GB. 

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×