Căştile Apple Earpods în varianta Lightning primesc un video hands on; Accesoriu de iPhone 7 confirmat? (Video)

2.311 ori
<b>Căştile Apple Earpods în varianta Lightning primesc un video hands on; Accesoriu de iPhone 7 confirmat? (Video)</b>Pentru că iPhone 7 nu va adopta un jack audio de 3.5 mm la bord, este de așteptat ca Apple să ne ofere în pachet fie o pereche de căști cu port Lightning, fie o pereche de căști Earbuds wireless. Astăzi vedem cum ar putea arăta accesoriul în varianta

După câteva scăpări de clipuri hands on ce par să ne prezinte un iPhone 7 în acţiune, e momentul să luăm contact cu accesoriul ce va sosi la pachet cu acest device. E vorba despre o pereche de căşti Apple Earpods de nouă generaţie, care vine cu conector Lightning şi nu audio standard.

După cum ştiţi deja, Apple ar fi luat decizia să renunţe la jackul audio de pe următoarele modele iPhone, posibil de dragul unui șasiu rezistent la apă. Zvonurile afirmă că vom primi un adaptor Lightning to audio 3.5 mm pentru a putea să ne folosim şi căştile mai vechi. Avantajul unei perechi de căşti Earpods Lightning e evident sunetul lossless digital, ceea ce ar putea însemna că primim şi acustică la un nivel mai avansat decât până acum.

Dacă ne luăm după acest clip hands on, căştile în sine arata fix ca până acum şi mă refer la generaţiile de căşti EarPods de la iPhone 5 încoace. Telecomanda a rămas la fel, la fel ca formatul acelor buds. Se pare că aceste căşti se aud destul de tare, dacă ne luăm după clip şi evident vor fi compatibile cu toate terminalele cu port Lightning.

E drept că mulţi se aşteptau să vedem căşti Bluetooth Earpods, dar nu e exclus ca ele să vină separat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×