Bada OS 2.0 ajunge pe web prematur sub formă de ROM pentru Samsung Wave II (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.805 ori
<b>Bada OS 2.0 ajunge pe web prematur sub formă de ROM pentru Samsung Wave II (Video)</b>Posesorii lui Samsung Wave II se vor bucura să afle că pot testa noul sistem de operare al celor de la Samsung, Bada OS 2.0. Această versiune nu este cea finală, sau cea oficială, dar ea a ajuns pe web sub forma unui ROM pentru handsetul Wave II....

Posesorii lui Samsung Wave II se vor bucura să afle că pot testa noul sistem de operare al celor de la Samsung, Bada OS 2.0. Această versiune nu este cea finală, sau cea oficială, dar ea a ajuns pe web sub forma unui ROM pentru handsetul Wave II.

Vă reamintim că Bada OS este o platformă dezvoltată in-house de către Samsung, pentru a economisi sumele plătite pentru licențierea diferitelor sisteme de operare. Ultima versiune stabilă și oficială datează din decembrie și este Bada 1.2, astfel că era momentul unui update. Bada 2.0 arată mult mai bine decât predecesorii săi, în special în ce privește pagina Home.

Aceasta are acum un look mai business, iar Samsung a inclus acum 4 iconuri în partea inferioară a ecranului (să îi spunem Dock, ca pe Android și iOS), în loc de 3. Trebuie să rețineți totuși că softul nu este finalizat și el poate bloca telefoanele Wave II, deci precauție maximă cu acest release!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×